Boka innovation hub

  Innovation Hub är en öppen samverkansmiljö. Ett flexibelt och tillgängligt utrymme med plats för stora och små idéer oavsett format.

  DigitalWell Innovation Hub är en miljö till för att utveckla och utvecklas, här öppnar vi sinnet och möts över gränserna för att tillsammans lösa framtidens samhällsutmaningar. Det här är en fristad för
  utforskande och nytänkande.

  INNEHÅLL

  I lokalen finns en roterbar scen i mitten av rummet. Hälften av scenen innehåller en 75 tums interaktiv skärm och en whiteboard. Andra halvan är uppdelad på två flexibla utrymmen för till exempel samtal eller utställning.

  Innovation Hub inkluderar även projektor och kraftfull dator för digitala möten och streaming. Lokalen är dessutom utrustad med hörslinga och tillgänglig för rullstolsburna. Det finns teknisk utrustning för presentation vid scen, samt den öppna ytan, och möjlighet att koppla tekniken till digitala möten och streaming utan rundgång. Den tekniska utrustningen innefattar bland annat mikrofoner och kameror. I lokalen finns dessutom ett 5G-nät, läs mer om testmiljön för 5G här.

  I ena änden av lokalen finns en läktare för ca 10-15 personer. Längs långsidan, med utsikt mot ett skogsparti, finns sittande arbetsplatser. Resterande yta är helt flexibel, till vardags är den möblerad med soffmoduler, bord och stolar – men den fungerar lika bra som öppen yta för samskapande och mingel.

  DIGITAL RUNDTUR

  BOKA INNOVATION HUB

  Har du frågor eller vill boka Innovation Hub för ditt möte eller evenemang, ta kontakt med Sandra Dalåsen, eventkoordinator, på sandra.dalasen@compare.se eller 073-025 71 29.

  Innan bokning av Innovation Hub önskar vi att du läser de spelregler som gäller i lokalen.

  MATERIAL

  Vi betalar vår musikanvändning till STIM och SAMI.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.