Innovation hub

  DigitalWell Innovation Hub är en öppen innovationsmiljö för utvecklingen av framtidens digitala hälsotjänster.

  Tillsammans med näringsliv, offentlig sektor, akademi och entreprenörer vill vi utveckla produkter och tjänster som morgondagens människor och samhälle har behov av. Innovation Hub är en fysisk innovationsmiljö på Karlstad Innovation Park som främjar oväntade möten, mod att våga prova och stöd för att hitta rätt väg.

  Låt dig inspireras av innehållet – eller skapa innehåll som inspirerar andra

  Innovation Hub är en öppen samverkansmiljö. Har du en idé på en aktivitet som angriper samhällsutmaningar kopplade till hälsa och välfärd, kontakta oss!

  Testmiljö för 5G

  Tillsammans med Karlstad universitet och Telia har DigitalWell Arena utvecklat en testmiljö där företag, offentlig sektor och akademi kan testa nya innovativa tjänster med 5G.

  Boka Innovation Hub

  DigitalWell Innovation Hub är flexibelt utrustad och kan bokas för alltifrån möten, workshops och utbildningar till utvecklingsdagar och seminarier – eller för helt nya format. Digitala, analoga eller mittemellan, här finns plats för stora och små idéer.

  Aktuella aktiviteter

  Håll koll i vår kalender eller prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inga kommande aktiviteter i Innovation Hub. Till exempel arrangeras spännande workshops och föreläsningar i både digitalt, analogt och digifysiskt format.

  Lokaler för innovations- och utvecklingsarbete finns också hos våra partners så som Region Värmland (Innovationsslussen), Nordic MedtestKarlstads universitet, Experio Lab i Värmland och RISE Service Labs

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.