erbjudanden inom arenan

Bidra till utvecklingen av framtidens digitala hälsotjänster genom att ta del av DigitalWell Arenas olika erbjudanden. Vi erbjuder stöd och verktyg för offentlig sektor och företag och entreprenörer. Klicka på respektive rubrik för att läsa mer.

Det här erbjuder DigitalWell Arena: 

Innovation i offentlig sektor

Genom tillgång till nationell spetskompetens och långsiktig finansiering är DigitalWell Arena en kraftfull partner i offentlig sektors innovationsarbete. Med rätt stöd blir resan från behov till verklighet roligare, effektivare och ger ett varaktigt resultat.

DigitalWell Innovationssupport

DigitalWell Innovationssupport hjälper företag och entreprenörer att utveckla framtidens hälsotjänster och efterlängtade digitala lösningar för skola, vård och omsorg.

DigitalWell Ventures

Riktar sig till startups inom digital hälsa och välfärd som har produkter och tjänster som ligger nära en skalbar och kommersiell fas. Stöttningen i acceleratorprogrammet ska ge de allra bästa förutsättningarna att lyckas. Det acceleratorn kan erbjuda är bland annat tillgång till kapital, kunder, gärna internationella, och kompetens.

Innovation Hub

DigitalWell Innovation Hub är en fysisk innovationsmiljö på Karlstad Innovation Park som främjar oväntade möten, mod att våga prova och stöd för att hitta rätt väg i utvecklingen av framtidens digitala hälsotjänster.

Bli partner

Företag och organisationer kan vara med och bidra till utvecklingen av framtidens digitala hälsotjänster genom att vara en partner i DigitalWell Arena. Det innebär att ni bidrar med era resurser för att forma det framtida hälsosamhället.

Kontakt 

Magnus Bårdén

Innovation Manager
+46 (0)708-15 56 65
magnus.barden@compare.se

eu_fond_logo

EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.