Stöttar innovativa idéer inom hälsa och välfärd

  I inkubatorprogrammet tar vi ett helhetsgrepp kring våra bolags utveckling. DigitalWell GovTech Incubator har spetskompetens i att stötta interaktionen mellan entreprenörer och offentlig sektor.

  Inkubatorprogrammet är en del av DigitalWell Arena. Fokus ligger på att stötta startups som har en digital produkt eller tjänst som riktar sig till offentlig sektor, med inriktning mot hälsa och välfärd.

  Vi kan bland annat hjälpa till med innovationsforum i offentlig sektor, där du får viktig feedback kring din produkt eller tjänst, processledning av test i verklig miljö, juridisk expertis och mycket mer. Nedan hittar du ett urval av de stödtjänster DigitalWell GovTech Incubator kan erbjuda.

  Programmet är helt virtuellt, men vi kan även erbjuda plats i våra lokaler på Karlstad Innovation Park och Scaaler IoT Labs i Arvika.

   

  Gör en intresseanmälan via formuläret nedan så tittar vi tillsammans på vilka tjänster som kan vara aktuella för just dig och ditt företag.
   

  Intresseanmälan

  Skicka in din intresseanmälan till DigitalWell GovTech Incubator så kan vi diskutera om vi kan erbjuda en plats till ditt företag!

  Kontakt

  Lina Svensberg

  Innovation Manager / GovTech Incubator
  +46 (0)76 137 97 68
  lina.svensberg@compare.se

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.