DigitalWell Award 2022

  Grattis – du är en av vinnarna i DigitalWell Award 2022. Tävlingen som lyfter fram personer och initiativ som bidrar till framtidens hälsoinnovationer. 

  HURRA!

  Vilket fantastiskt jobb du gör! Att bidra till utvecklingen av nya hälsoinnovationer är ett hårt arbete, men viktigt. Så låt oss ta fasta på det och tillsammans utforska vad som mer händer i vår omvärld. Vi ska ut och resa!

  Som vinnare av DigitalWell Award 2022 är du en god representant för alla de innovativa initiativ som sker i Värmland och Sverige. Därmed skulle DigitalWell Arena vilja erbjuda dig plats på en gemensam resa till en konferens inom digital hälsa under 2022/2023. 

  Resan arrangeras av DigitalWell Arena och du kommer bli kontaktad av eventkoordinator Sandra Dalåsen för vidare planering. Du får gärna lämna önskemål om särskilda konferenser du är intresserad av att besöka, i Sverige eller internationellt.

  • Erbjudandet avser 1 plats på av DigitalWell Arena utsedd och arrangerad resa. Ersättningsresa ges inte om du ej kan delta aktuellt/aktuella datum.
  • DigitalWell Arena står för kostnader vad gäller resa, boende och entré till konferens. Eventuella övriga omkostnader står du själv för.
  • Platsen kan inte överlåtas eller lösas ut i pengar.
  • Vid behov registreras intyg för stöd av mindre betydelse.

  KONTAKT

  Marie Granander

  Process Manager DigitalWell Arena
  +46 (0)73 500 80 96
  marie.granander@compare.se

  Sandra Dalåsen

  Event coordinator
  +46 (0)73 025 71 29
  sandra.dalasen@compare.se

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.