SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Kunskapshöjande material

  Här samlar vi tips och länkar för dig som vill utveckla framtidens hälsotjänster och efterlängtade digitala lösningar för skola, vård och omsorg.

  Immateriella rättigheter

  Alla företag har immateriella tillgångar. De är ett företags icke fysiska tillgångar som inte går att ta på, det betyder inte att de är mindre värdefulla än de fysiska. Företag som utvecklar och vårdar sina tillgångar kan ha högre lönsamhet än de som inte gör det. Hur det går till kan du läsa om här.

  Finansiering

  EU SME

  EU SME Support hjälper innovativa, små och medelstora företag (SME) med internationella ambitioner att söka EU-finansiering. Kostnadsfri expertrådgivning och snabb respons.

  Connect Sverige

  Connect är en ideell organisation som matchar entreprenörer med kompetens och kapital från näringslivet.

  MinAnsökan.se

  Min ansökan är en e-tjänst där företag och offentliga aktörer kan ansöka om stöd. De flesta stöd som Min ansökan tillhandahåller hanteras regionalt av myndigheter och organisationer med regionalt utvecklingsansvar.

  Att söka Vinnova-finansiering

  Har du en idé – en innovation – som du vill utveckla? Då kan en Vinnova-finansiering vara alldeles perfekt – men det är inte säkert. Här följer några råd på vägen.

  Aktuella utlysningar

  Det finns flera aktörer och organisationer som finansierar forsknings- och innovationsprojekt som kan göra nytta i samhället. Det görs genom olika erbjudanden, som kallas utlysningar. Här samlar vi aktuella utlysningar inom hälsa och välfärd.

  Affärsutveckling

  NABC

  NABC-modellen fungerar som ett stöd för att definiera din idé och förbereda en kärnfull pitch genom att den utmanar dig att tänka igenom vad som egentligen gör idén till något av värde för dina tänkta kunder.

  Innovationsguiden

  Tips, mallar och inspiration för att arbeta med Användardriven Innovation och tjänstedesign.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.