SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Innovation Hub

  DigitalWell Innovation Hub är en öppen innovationsmiljö för utvecklingen av framtidens digitala hälsotjänster.

  Tillsammans med näringsliv, offentlig sektor, akademi och entreprenörer vill vi utveckla produkter och tjänster som morgondagens människor och samhälle har behov av. Innovation Hub är en fysisk innovationsmiljö på Karlstad Innovation Park som främjar oväntade möten, mod att våga prova och stöd för att hitta rätt väg.

  Låt dig inspireras av innehållet – eller skapa innehåll som inspirerar andra

  Seminarium & workshops

  Under våren 2020 kommer bland annat Karlstads universitets fakultet för Datavetenskap att hålla en workshop om cybersäkerhet och CGI kommer att arrangera ett innovationsseminarium.

  TechTalk Värmland våren 2020

  TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

  Öppen samverkansmiljö

  Innovation Hub är en öppen samverkansmiljö. Har du en idé på en aktivitet som angriper samhällsutmaningar kopplade till hälsa och välfärd, kontakta oss!

  Aktuella aktiviteter

  Håll koll i vår kalender eller prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inga kommande aktiviteter i Innovation Hub.

  KONTAKT

  Lokaler för innovations- och utvecklingsarbete finns också hos våra partners så som Region Värmland (Innovationsslussen), Nordic MedtestKarlstads universitet, Experio Lab i Värmland och RISE Service Labs

  Okategoriserad

  Virtual visit to Norway

  Welcome to join a virtual visit hosted by the Estonian Investment Agency with focus on HealthTech, CleanTech and FinTech. Named ‘the most advanced digital society

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.