Nyfiken på vad som händer?

Ta del av nyheter inom forskarvärlden, event, omvärldsbevakning, åsikter och hur vi arbetar med att tillsammans utveckla framtidens digitala hälso- och välfärdstjänster.

Kategorier

Forskning som ger stöd för nya hälsotjänster

Här hittar du nyheter och fördjupning inom forskning kring digitala hälsotjänster.

Nya möten som leder till bättre hälsa

Ta del av event både inom och utanför DigitalWell Arena som leder till nya möten, inspiration och kunskap.

Senaste inläggen

Event

Digital Nightmare

Digital Nightmare Hur hänger vi med? Med gårdagens iPhone i handen lägger vi upp en story om hur robotdammsugaren tömmer vårat Swishkonto. Hur går vi

Omvärldsbevakning

Utlysning riktad mot innovativ vårdpersonal

Medtech4Health utlyser totalt fem miljoner kronor till projekt för innovativa idéer som kommer från anställda inom vården. Utlysningen syftar till att stödja utveckling och kommersialisering

Tankar från Arenans inre

Här samlar vi tankar, åsikter och upplevelser från DigitalWell Arenas aktörer och andra inspirerande personer.

Vad händer på resan?

Här kan du ta del av material och nyheter om hur arbetet inom DigitalWell Arena utvecklas. Läs också om nya delsatsningar och samarbeten.

Intryck från en mer hälsosam omvärld

Här kan du ta del av nyheter och inspirerande exempel från andra delar av Sverige och världen. Under den här avdelningen presenteras även information om aktuella utlysningar.

eu_fond_logo

EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.