SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Dags att Rösta fram vinnarna i DigitalWell Awards

  Finalfältet i DigitalWell Awards 2024 har utsetts! Nu återstår bara att rösta fram vinnarna bland tolv mycket starka kandidater.

  Som vanligt täcker kandidaternas arbete ett stort område inom hälsoinnovation. Från insatser som riktas direkt mot den enskilde patienten, till utveckling av både tjänster och arbetssätt som kan skapa förändring på systemnivå. 

  Det är alltid med stor glädje vi tar oss an listan med nominerade till DigitalWell Award. De kandidater som slutligen utgör finalfältet bidrar alla på olika sätt till att flytta fram positionerna kring vad vi kan åstadkomma genom digital hälsoinnovation. Både möjligheten och värdet att lyfta fram dessa goda krafter större än någonsin. Tekniken finns och vi kan inte blunda för utmaningarna kopplade till hälsa som vi står inför, säger Marie Granander, Process Manager på DigitalWell Arena.

  Vinnarna koras 13 juni

  Sammanlagt ska fyra olika vinnare röstas fram i lika många kategorier. De slutliga vinnarna presenteras under DigitalWell Awards event på Olssons Bazar i Karlstad den 13 juni.

  Vill du vara på plats för att fira vinnarna och knyta kontakter med andra som jobbar för att lösa viktiga samhällsutmaningar med stöd av innovation? Anmäl dig här!

  Marie Granander, Project Manager på DigitalWell Arena.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.