SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Möt DigitalWell Arena på Vitalis 14 till 16 maj

  • 16 maj
  • Svenska Mässan, Göteborg
  Anmäl dig senast den

  Den 14 till 16 maj är DigitalWell Arena på Vitalis i Göteborg, Nordens ledande konferens kring eHälsa och framtidens vård och omsorg. Ta chansen att prata med våra representanter och diskutera hur vi tillsammans kan möta våra stora hälsoutmaningar med stöd av innovation och digital teknik.

  Vi finns på plats i vår monter under hela mässan. Med utgångspunkt i våra fyra fokusområden – behovsdriven forskning, innovation genom upphandling, kvalitetssäkring och inkubation/acceleration för startups – vill vi gärna utbyta idéer och skapa kontakter för att tillsammans bidra till en systemförflyttning.

  Bolag ger exempel på framtidens digitala hälsotjänster

  Under tisdag förmiddag får vi besök av ett antal svenska och finska bolag som ger exempel på framtidens digitala hälsotjänster. Bolagen har genomgått acceleratorprogrammen i DigitalWell Ventures och HealthHub Finland, två acceleratorer med fokus på healthtech.

  Talarspår om hälsoapplikationer

  Under tisdagens eftermiddag medverkar vi också på Vitalis talarspår om hälsoappar. Där har vi två talarpunkter och deltar även i det avslutande panelsamtalet. Bland annat kommer Marie Granander och Mari Banck berätta mer om en satsning för att utforska förutsättningarna för ett ramverk för kvalitetssäkring av hälsoapplikationer i Sverige, med utgångspunkt i det nordiska ramverket NordDEC.

  Europeiska innovationshubbar på plats

  Under torsdagen gästas vår monter av vår samarbetspartner Health Data Sweden (HDS), en av EU:s digitala innovationshubbar med syftet att öka både tillgången och användningen av hälsodata. De får också sällskap av sin finska motsvarighet, HealthHub Finland.

  Hoppas vi ses på Vitalis!

  Jonas Matthing, Operations Manager, och Marie Granander, Project Manager på DigitalWell Arena.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.