SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Film: Så fungerar efterfrågeacceleration

  Vad är egentligen efterfrågeacceleration? I den här filmen får du en bra sammanfattning hur metodiken kan ge offentlig upphandling möjlighet att driva innovation.

  Medverkar gör bland andra Lina Svensberg, Innovation Manager på Compare och verksamhetsledare för DigitalWell GovTech Incubator, som lett arbetet. Vi möter även flera andra nyckelpersoner från Karlstads kommun – som i samarbete med Virotea skapat den allra första tjänst som utvecklats i efterfrågeacceleratorn.

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.