SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Var med och skapa framtidens ledare inom hälsa, vård och omsorg

  Var med och skapa framtidens ledare inom hälsa, vård och omsorg

  Nu söker vi utbildningsleverantörer för kommande insatser kring digitalisering riktat mot hälsa, vård och omsorg.

  I samverkan med Europeiska Socialfonden (ESF) driver Compare ett nytt utbildningsprojekt. Utbildningen går under namnet Level Up och kommer erbjuda kompetensutvecklande insatser inom digitalisering, riktat mot offentlig sektor inom området hälsa, vård och omsorg. Projektet syftar till att bygga upp en hållbar modell som kan leva kvar och utvecklas till en etablerad utbildningsform.

  Compare som projektägare välkomnar nu er som utbildningsleverantör att lämna offert. Vi ser att ni vill vara med och skapa en helhetsupplevelse för deltagarna, som säkrar engagemang och genomförande av utbildningsinsatserna.

  Läs mer om Level Up här.

  För mer information:

  Jenny Thalin
  Projektledare Level Up
  +46 (0)73 447 21 40
  jenny.thalin@compare.se

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.