SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  TechWalk: Tourism 2.0

  • 9 november
  • 12:30
  • DigitalWell Innovation Hub + online via Zoom
  Anmäl dig senast den

  Naturen, kulturen, historien och människorna. Men hur kan vi även använda vår spetskunskap inom digital innovation för att lyfta Värmland som turistmål? I veckans TechWalk möter du Mia Landin och Pernilla Bredberg från Visit Värmland som berättar om hur en mer uppkopplad, grön och sammankopplad besöksnäring kan tillföra gästerna mer värde.

  Corona blottlade utmaningar som fanns sedan tidigare. Visst älskar många besökare de upplevelser som Värmland redan erbjuder, samtidigt finns ett behov av att öka tillgängligheten så att fler kan ta del av dem. Det kan även handla om att skapa nya tjänster eller koppla ihop tjänster med en paketering som ger ringar på vattnet för fler näringsidkare.

  Tillsammans med Compare har Visit Värmland inlett ett branschöverskridande samarbete för att öka innovationskraften och systematiskt möjliggöra utvecklingsidéer i den värmländska besöksnäringen. Där både en grön och en digital omställning är central för att öka attraktionskraften. Samtidigt har Sverige antagit den första nationella strategin för hållbar turism och en växande besöksnäring, där både innovation och digitalisering utgör viktiga byggstenar.

  I detta TechWalk berättar Mia Landin och Pernilla Bredberg mer om vad det här innebär i praktiken, och hur både nya och befintliga aktörer kan bidra för att Värmland ska bli ett besöksmål i världsklass.

  Välkommen att hänga med på TechWalk, var du än befinner dig!

  Läs mer om satsningen ”Innovationsarenor Besöksnäringen i Värmland”.

  NÄR: Tisdag 9 november kl. 12.30-13.00
  VAR: Online via Zoom – du kopplar upp här
  FÖR VEM: För alla som är intresserade av digitaliseringens möjligheter.
  ANMÄLAN: Ingen anmälan behövs.

  VÄLKOMMEN PÅ HÖSTENS TECHWALKS

  Boka in höstens träffar i kalendern!

  • 28 september
  • 12 oktober
  • 9 november
  • 30 november
  • 14 december

  VARFÖR TECHWALK?

  Så kallade ”Walk and Talks”, eller promenadmöten, har blivit ett populärt sätt för att röra sig mer under arbetsdagen, och samtidigt få till mer effektiva och kreativa möten. Det innebär både frisk luft och rörelse, och det stimulerar nya tankar och idéer som kanske inte skulle uppkomma annars. Det är precis vad syftet med våra TechWalks är – att du ska få med dig en ny idé eller tankeställare kring de senaste trenderna inom tech. Du väljer såklart själv plats för dina TechWalks, då de är helt digitala. Tiden är 12.30-13.00, så du hinner äta din lunch i lugn och ro innan vi startar. Ingen anmälan behövs.

  Vill du diskutera det som tas upp på TechWalk? Välkommen in i Facebook-gruppen!

  Vi ser fram emot en spännande höst tillsammans med er!

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.