TechTalk: Emerging Tech – IoT

  • 2021-03-09
  • 12:15
  • Online via Zoom
Anmäl dig senast den

TechTalk Värmland är tillbaka med en ny säsong fullspäckad av spännande digitala ämnen. På årets första är temat Emerging Tech: Internet of Things. En teknik som ger verklig nytta nu och i framtiden, där endast fantasin sätter gränser för vad som är möjligt.

Emerging technologies omfattar den senaste tekniken som kommer påverka mänskligheten mycket under de närmsta åren, Internet of Things är en sådan teknik. Den ökar samhörigheten mellan människor och saker i en omfattning som tidigare varit helt otänkbar. Enbart fantasin sätter gränser för de möjligheter som finns!

Therese Ericson, Affärsområdesansvarig för Internet of Things på Compare-företaget Consid, introducerar oss i ämnet och berättar om spännande saker inom IoT som du kanske inte tänkt på tidigare, och om vilka möjligheter som finns idag och i framtiden.

Tillsammans diskuterar vi hur IoT kan bidra till att öka tryggheten och stärka elevers hälsa i skolan.

Therese Ericson, Affärsområdesansvarig för Internet of Things på Consid

NÄR: Tisdag 9 mars kl. 12.15-13.00
VAR: Online via Zoom – du kopplar upp här
FÖR VEM: För alla som är intresserade av nätverkande & digitaliseringens möjligheter.
ANMÄLAN: Ingen anmälan behövs.

Varmt välkomna!

VÄLKOMMEN PÅ VÅRENS TECHTALKS

Boka in vårens träffar i kalendern!

DATUM
 
TEMA
9 mars
 
Emerging tech 2021 – IoT
16 mars
 
Ethical design
23 mars
 
FinTech
30 mars
 
CheapTech
6 april
 
PÅSKLOV
13 april
 
Mixed reality
20 april
 
Den digitala skattkistan
27 april
 
Cybersoldater
4 maj
 
HealthTech
11 maj
 
Prova på 5G
18 maj
 
DigitalWell Arena TechTalk@Vitalis: Säkerhet
25 maj
 
Techinvesteringar i Norden

DIGITALA TECHTALKS

Alla våra TechTalks streamas, och under rådande pandemi sker de endast digitalt. Genom att gå med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland har du hela tiden koll på veckans ämne. Ha gärna mikrofon och kamera redo, så kan du ställa frågor live och delta i diskussionsdelen. Det går givetvis bra att interagera även via chatten. Du kan se alla TechTalks i efterhand från samma grupp.

Vi se fram emot en inspirerande vår & hoppas att du vill hänga med!

eu_fond_logo

EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.