SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  TechTalk: Emerging Tech – IoT

  TechTalk Värmland är tillbaka med en ny säsong fullspäckad av spännande digitala ämnen. På årets första är temat Emerging Tech: Internet of Things. En teknik som ger verklig nytta nu och i framtiden, där endast fantasin sätter gränser för vad som är möjligt.

  Emerging technologies omfattar den senaste tekniken som kommer påverka mänskligheten mycket under de närmsta åren, Internet of Things är en sådan teknik. Den ökar samhörigheten mellan människor och saker i en omfattning som tidigare varit helt otänkbar. Enbart fantasin sätter gränser för de möjligheter som finns!

  Therese Ericson, Affärsområdesansvarig för Internet of Things på Compare-företaget Consid, introducerar oss i ämnet och berättar om spännande saker inom IoT som du kanske inte tänkt på tidigare, och om vilka möjligheter som finns idag och i framtiden.

  Tillsammans diskuterar vi hur IoT kan bidra till att öka tryggheten och stärka elevers hälsa i skolan.

  Therese Ericson, Affärsområdesansvarig för Internet of Things på Consid

  NÄR: Tisdag 9 mars kl. 12.15-13.00
  VAR: Online via Zoom – du kopplar upp här
  FÖR VEM: För alla som är intresserade av nätverkande & digitaliseringens möjligheter.
  ANMÄLAN: Ingen anmälan behövs.

  Varmt välkomna!

  VÄLKOMMEN PÅ VÅRENS TECHTALKS

  Boka in vårens träffar i kalendern!

  DATUM
   
  TEMA
  9 mars
   
  Emerging tech 2021 – IoT
  16 mars
   
  Ethical design
  23 mars
   
  FinTech
  30 mars
   
  CheapTech
  6 april
   
  PÅSKLOV
  13 april
   
  Mixed reality
  20 april
   
  Den digitala skattkistan
  27 april
   
  Cybersoldater
  4 maj
   
  HealthTech
  11 maj
   
  Prova på 5G
  18 maj
   
  DigitalWell Arena TechTalk@Vitalis: Säkerhet
  25 maj
   
  Techinvesteringar i Norden

  DIGITALA TECHTALKS

  Alla våra TechTalks streamas, och under rådande pandemi sker de endast digitalt. Genom att gå med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland har du hela tiden koll på veckans ämne. Ha gärna mikrofon och kamera redo, så kan du ställa frågor live och delta i diskussionsdelen. Det går givetvis bra att interagera även via chatten. Du kan se alla TechTalks i efterhand från samma grupp.

  Vi se fram emot en inspirerande vår & hoppas att du vill hänga med!

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.