Alla behöver digitala hälsotjänster – Företagssalongen

  • 28 januari
  • 11:20
  • Elite Stadshotellet Karlstad, Empiren plan 4
Anmäl dig senast den 28/1

Coronakrisen medför enorma effekter på företag och samhällen runt om i världen, inte minst visar den det stora behov som finns av nya digitala produkter och tjänster som kan stärka människors hälsa och välmående.

DigitalWell Innovationssupport i Värmland hjälper företag och entreprenörer att utveckla framtidens hälsotjänster och efterlängtade digitala lösningar för skola, vård och omsorg. Kom och ta del av innovativa lösningar som får stöd för att bli verklighet, inte minst de som kan göra skillnad i krisen.

Kanske har du också en innovativ idé som kan göra skillnad både nu och för framtiden?

FÖR VEM

Besökare på Företagssalongen, alla yrkesverksamma är välkomna. Kostnadsfri entré.

Föreläsningen har begränsat antal platser, förboka gärna din plats.

NÄR

Torsdag 28 januari kl. 11.20-11.40

VAR

Elite Stadshotellet Karlstad
Empiren, plan 4

eu_fond_logo

EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.