SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Utveckla digitala ”Föda utan Rädsla” med oss!

  Tillsammans med författaren Susanna Heli jobbar DigitalWell Arena med att ta fram en app baserad på boken ”Föda utan Rädsla”. Applikationen ska erbjuda verktyg för det tidiga förlossningsarbetet i hemmet.

  Vilka verktyg önskar du som partner att du hade haft inför det tidiga förlossningsstadiet?

  Vilka verktyg/funktioner hade du som nybliven förälder önskat att du hade haft inför din förlossning?

  Vi bjuder nu in dig som är nybliven förälder och dig som varit stödperson (partner, vän, familjemedlem) under en förlossning för att ta del av dina upplevelser och tankar kring en digital lösning som denna. Vi ser gärna att du som deltar har erfarenhet av tidigt förlossningsarbete i hemmet i minst fyra timmar.

  Vi träffas digitalt, där vi tillsammans vidareutvecklar och ger återkoppling på det förslag som tagits fram, med syftet att fler ska få möjligheten att uppleva en trygg förlossning.

  Ingen geografisk begränsning

  För att kunna delta i workshopen behöver du ha en fungerande mailadress, tillgång till god uppkoppling, högtalare samt mikrofon. Inga speciella förkunskaper krävs för att delta. I och med att detta är en digital sammankomst så finns inga begränsningar för var du befinner dig geografiskt.

  Du bjuds in via två länkar som vi mailar dig efter anmälan till workshopen.

  Plats: Digitalt

  När: Onsdag den 22 april kl. 14.00-15.30

  Max antal deltagare: 15 personer

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.