Partnerresa: Oslo Big Data Day

  • 16 juni
  • 05:00
  • BI Norwegian Business School
Anmäl dig senast den 9/6

Häng med till Oslo Big Data Day

Compare och DigitalWell Arena bjuder, i samarbete med Xplorico, in medlemsföretag och samarbetspartners till Oslo Big Data Day, en av Norges största techkonferenser med 1000 deltagare och över 60 talare på scen. I anmälningsavgiften ingår resa, inträde till kongressen (värde 2500 NOK), frukost på bussen och på plats samt lunch.

Compare bjuder, i samarbete med DigitalWell Arena och Xplorico, in medlemsföretag och samarbetspartners till Oslo Big Data Day, en av Norges största techkonferenser med 1000 deltagare och över 60 talare på scen.

I anmälningsavgiften ingår resa, inträde till kongressen (värde 2500 NOK), frukost och lunch. Kongressen är delad i en businessdel och en del riktad mot offentlig sektor på förmiddagen. På eftermiddagen finns sex olika ämnesinriktningar att välja bland.

Häng med till Oslo Big Data Day för kompetensutveckling och möten med både spännande människor, potentiella kunder och framtida medarbetare!

XPLORICO

Arrangören bakom Oslo Big Data Day är investmentbolaget Xplorico, som investerar i start-ups inom techbranschen. Xplorico arrangerar bland annat AIM North och är en del av Scaaler IOT labs i Arvika. De siktar på att skapa ett ledande forum som kopplar ihop näringsliv, offentlig sektor och akademi inom frågor som rör teknikbranschen.

PARTNERRESA

Compare och DigitalWell Arena bjuder in till partnerresa till Oslo Big Data Day den 18 mars. Tillsammans åker vi abonnerad buss från Karlstad till BI Norwegian Business School och deltar i kongressen. Efter kongressen åker vi tillbaka samma dag. Varje deltagare betalar en resekostnad på 500 kr/person. Moms tillkommer. I priset ingår bussresa, inträde till kongressen (värde 2500 NOK), frukost på bussen, frukost och lunch på kongressen.

Välkommen!

FÖR VEM

Compares medlemsföretag och samarbetspartners inom Compares olika satsningar. Dessutom finns 10 studentplatser för 200 kr/person.

NÄR

Tisdagen 16 juni
Avresa ca kl. 05, tillbaka ca kl. 20.00
Sista anmälan 9 juni

PLATS

BI Norwegian Business School
Avresa från Karlstad Innovation Park, Karlstad Centralstation samt Hotell Årjäng.
Möjlighet finns att enbart ta del av inträde och mat.

KOSTNAD

500 kr/person. Moms tillkommer. Frukost på bussen, frukost och lunch på plats ingår.

Närmare detaljer mailas ut till de anmälda.

Vid frågor kontakta Sandra, eventkoordinator, på sandra.dalasen@compare.se eller 0730257129.

eu_fond_logo

EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.