SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  FOKUSGRUPP – FÖDA UTAN RÄDSLA

  Välkommen till fokusgrupp för Föda utan rädsla

  Succéboken Föda utan rädsla tar nästa spännande steg och ska utvecklas digitalt. Därför bjuder vi in dig som är gravid, stödperson och dig som är nybliven förälder för att ta reda på vilka behov av stöd du har för att uppnå en trygg förlossning

  Nu tar Föda utan rädsla nästa spännande steg, där succéboken ska utvecklas digitalt tillsammans med DigitalWell Arena, Region Värmland och Förlossningsavdelningen Kvinnosjukvården, Karlstad. 

  Vi vill därför träffa dig som är gravid, stödperson (t ex partner, förälder till födande eller vän) och dig som är nybliven förälder.

  Syftet med fokusgruppen är att ta reda på vilka behov av stöd du har för att uppnå en trygg förlossning för dig och din stödperson.

  Om du är en nybliven förälder vill vi gärna veta mer om vilket stöd du önskar du hade haft före, under och efter förlossningen.

  Eftermiddagen kommer att bestå av diskussioner, frågor och övningar. Vi tar därefter med era erfarenheter och insikter i skapandet av en användarcentrerad digital tjänst för framtidens trygga förlossningar.

  NÄR: Fredagen den 7 feb kl. 13.00 – 16.00

  PLATS: Bragska villan, det gula tegelhuset på andra sidan vägen av Klarälvsentrén på Centralsjukhuset, Karlstad.

  ANMÄLAN

  Anmäl dig senast 5 februari 2020 till:

  helena.troedsson@regionvarmland.se

  Telefon: +46 72 468 42 51

  Vi bjuder självklart på fika!

  Varmt välkommen önskar:

  Susanna Heli, författare till boken Föda utan rädsla

  Marika Martin, DigitalWell Arena

  Helena Troedsson, Region Värmland

  Karin Ängeby, Förlossningsavdelningen Kvinnosjukvården, Karlstad

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.