SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Compare-lunch & workshop: Framtidssäkrad kompetens

  Varmt välkommen till årets första Compare-lunch, om hur vi tillsammans kan framtidssäkra Värmlands organisationer.

  Att på ett effektivt sätt attrahera, behålla och utveckla kompetens är ett stort ämne som lätt känns övermäktigt, särskilt för mindre organisationer. Vad är det egentligen som tilltalar unga akademiker i början av sina karriärer, när de väljer arbetsgivare?

  Varje år genomför Academic Work tillsammans med Kantar Sifo en undersökning kallad Young Professional Attraction Index, YPAI. Detta för att hjälpa arbetsgivare att förstå studenter och akademiker i början av sina karriärer.

  På årets första lunch får vi besök av Julia Granström och Radin Golrokh från Academic Work. De presenterar utvalda delar av YPAI 2019 samt utmaningar kopplade till kompetensförsörjning inom det digitala. Fortsättningsvis guidar de oss igenom smart kompetensförsörjning och vi får höra Marcus Bengtsson berätta kring hur han sadlade om till IT-konsult med hjälp av Academy, Academic Works coding-bootcamp.

  ÖPPEN WORKSHOP EFTERÅT

  Efter lunchen finns möjlighet att delta i en workshop, tillsammans med Compare och Academic Work. Genom att samordna flera organisationers behov stärks möjligheten att genomföra riktade insatser för kompetensförsörjning i regionen. Under denna workshop tittar vi på möjligheten att rekrytera IT-kompetens via en potentiell Academy bootcamp i Värmland.


  FÖR VEM

  För alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen kring digitalisering.

  NÄR

  Fredagen 14 februari
  Lunchbuffé & nätverkande från kl. 11.30.
  Föreläsning & diskussion kl. 12.00-13.00.
  Öppen workshop kl. 13.15-14.15.

  VAR

  Elite Stadshotellet Karlstad
  Lunch i lokalen Franska salen och workshop i lokalen Empiren.

  KOSTNAD

  Träffen är kostnadsfri, du betalar bara din egen lunch på plats.

  Kom och ät lunch tillsammans, inspireras och knyt nya spännande kontakter!

  Varmt välkomna!

  COMPARE-LUNCH
  En öppen mötesplats för alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen kring digital utveckling och innovation. Fokus är nätverkande, workshops och inspiration. Tanken är att du ska få med dig en ny kontakt eller en ny tankeställare efter varje lunch.
  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.