SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Jämställdhetsfrukost med TechniQual

  FÖR EN JÄMLIK TEKNIKBRANSCH I VÄRMLAND

  Vi jobbar tillsammans för att Värmlands teknikbransch ska bli mer jämställd. Det börjar med ditt företag!

  VILL DU JOBBA AKTIVT FÖR ATT DITT FÖRETAG SKA BLI MER JÄMSTÄLLT?

  Är det svårt att veta hur? Nätverket och plattformen TechniQual välkomnar till ett frukostevent den 29 januari. Eventet är ett sätt för dig och ditt företag att ta er ett steg vidare i ert jämställdhetsarbete.

  Under eventet får du inspiration, verktyg och en gemensam plattform för att arbeta vidare med jämställdhetsfrågor tillsammans med andra företag och organisationer i teknikbranschen.

  Sedan starten i maj 2018, har nätverket TechniQual arbetat med frågan: Hur kan fler tjejer bli intresserade av teknikbranschen. Utgångspunkten är att det är företagen som långsiktigt behöver leda arbetet mot en jämställd teknikbransch i samverkan med andra organisationer.

  Vi utlovar en förmiddag med massor av inspiration och insikter. Vi ser gärna att ditt företag eller organisation ansluter till nätverket för att aktivt arbeta mot vår vision – En jämlik teknikbransch i Värmland

  Varmt välkommen!


  FÖR VEM

  Öppet för alla som vill veta mer om nätverket och arbeta för en jämlik teknikbransch i Värmland

  NÄR

  Onsdag 29 januari kl. 08.30-10.30

  PLATS

  Solen & Månen, plan 7, Karlstad Innovation Park

  KOSTNAD

  Evenemanget är kostnadsfritt, vi bjuder på lättare frukost

  OM TECHNIQUAL

  Vår vision är att teknikbranschen i Värmland ska vara jämlik och erbjuda alla individer samma möjligheter på våra arbetsplatser runt om i regionen.

  Styrkan i TechniQual ligger i organiseringen som är nätverksbaserad och bygger på engagemang och handling, tillsammans med reflektion för lärande och verksamhetsutveckling. Nätverket drivs av både män och kvinnor som valt att samarbeta utöver gränserna för sin egen bransch – IT, El och industri – och det har bidragit till mycket positiva effekter på kort tid.

  Det här arbetar vi för:

  • Varje enskilt företag behöver se till att kulturen på arbetsplatsen är välkomnande för alla.
  • Vi i branschen behöver prata om teknik och teknikyrken på ett helt nytt sätt när vi möter framtidens potentiella arbetskraft.
  • Vi behöver synliggöra vad tekniker och ingenjörer faktiskt gör på jobbet och vad det bidrar till i samhället.
  • Företagen och branschen behöver ta ansvar och vara delaktiga i att väcka intresse för teknik i ung ålder.

  MEDVERKANDE FÖRETAG OCH ORGANISATIONER

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.