SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  AI-utbildning för ledare

  Att AI är ett av de hetaste områdena just nu har nog inte undgått någon intresserad av möjligheterna och hoten inom det digitala. I ett steg mot att framtidssäkra Värmlands organisationer bjuder Compare och Svenska AI-Akademin in till en AI-utbildning för operativa ledare.

  Utbildningen syftar till att lära dig förstå och arbeta med artificiell intelligens utifrån ett ledarskaps- och affärsperspektiv. Genomgående i utbildningen varvas teori med konkreta exempel, branscherfarenheter och praktiska övningar. Efter utbildningen har du tagit fram ett färdigt AI-koncept som ger din organisation goda förutsättningar för att kickstarta implementationen av AI. Genom utbildningen får du dessutom tillgång till ett starkt nätverk av andra ledare med AI-fokus.

  UTBILDNINGENS OMFATTNING

  Utbildningen är förlagd på tre heldagar. Mellan tillfällena sker självstudier och förberedelser för kommande tillfälle, detta uppskattas ta ca 2-4 timmar per vecka.

  Efter utbildningen:

  – Kan du applicera din AI-kunskap till ert strategiarbete och identifiera områden att fokusera på.

  – Har du verktyg för att verkligen komma igång och initiera implementation av AI i din verksamhet.

  – Har du de kunskaper som behövs för att medverka i din organisations framtida utveckling.

  FÖR VEM

  För operativa ledare som vill öka sin verksamhets konkurrenskraft genom att förstå artificiell intelligens. Inga krav på förkunskaper.

  NÄR

  Tre heldagar 3, 10 och 24 mars kl. 08.30-16.30.

  PLATS

  Karlstad, Karlstad Innovation Park

  KOSTNAD

  För Compares medlemsföretag och samarbetspartners är priset
  15 000 exkl. moms/person.

  För företag som inte är medlemmar eller samarbetspartners till Compare är priset 17 500 kr exkl. moms/person.

  Lunch & fika ingår under kursdagarna. Max 20 platser. Kursen ges under förutsättning att det blir tillräckligt antal deltagare.

  Varmt välkomna!

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.