SEARCH
  Stäng den här sökrutan.

  Prototyp- & testlab för caset ”Digitalt förändringsstöd”

  Den 16 september öppnar vi upp Prototyp- & testlab för dig som entreprenör/företag. Här får du möjlighet att jobba med enklare prototyper/mock ups, bolla idéer och lämna in dem för feedback från användare. Tillsammans tar vi oss framåt i detta case!

  Prototyp- & testlab bygger på att ta fram prototyper för caset Digitalt Förändringsstöd.

  TA FRAM PROTOTYP SOM TESTAS AV ANVÄNDARE

  För dig som vill vara med och bygga prototyp är det här ett naturligt steg efter deltagandet på Co-Design Sprint. Här har du möjlighet att utveckla enklare mock ups/prototyper i en kreativ miljö och även få tillgång till lättare material. Vi finns på plats som bollplank och facilitator.

  Den 17 – 18 september testas prototyperna av hälsokonsulenter, förskrivare (de som ordinerar Fysisk aktivitet på recept) och användare under hälsosamtal på Friskvården i Värmland. Detta baserat på de instruktioner/frågeställningar som entreprenören/företaget vill ha återkoppling på. För att nå så många användare som möjligt förmedlas detta via Compare.

  För dig som vill fortsätta utveckla finns ytterligare prototypstöd att söka och möjlighet att få tillgång till fler användartester. 

  NÄR: Måndag 16 september kl. 9-16

  VAR: T-Lab, Karlstad Innovation Park

  eu_fond_logo

  EUROPEISKA UNIONEN – EUROPEISKA REGIONALA UTVECKLINGSFONDEN

  Det regionala projektet DigitalWell finansieras av Europeiska Unionen – Europiska regionala utvecklingsfonden. Syftet med DigitalWell är att vi tillsammans ska utveckla digitala lösningar för behov inom välfärden med användarens egenförmåga i fokus.