Prototyp & Test- Lab

  • 16 september
  • Innovation Park, Karlstad
Anmäl dig senast den

Den 16  18 september öppnar vi upp för Prototyp & Test- Lab på Innovation Park, där det finns möjlighet att jobba med enklare prototyper/mock ups under förmiddagen och sedan testa dessa på användare under eftermiddagen. Labbet är öppet för alla och är kostnadsfritt.

Prototyp & Test- Lab bygger på att ta fram prototyper för casen Att hitta rätt och Digitalt Förändringsstöd.

 För dig som vill vara med och bygga prototyp är det här ett naturligt steg efter deltagandet på Co-Design Sprint. Vill du vara med i användartesterna är inte Co-Design Sprint av samma vikt.

Du behöver inte närvara alla tre dagar, utan du kan komma när det passar dig bäst. Prototyperna kan byggas när som helst under de här tre dagarna. Användartesterna kommer att hållas på eftermiddagarna. Anmälan är till för att vi som arrangerar ska få en uppfattning om hur många som kommer, och är inte på något sätt bindande.

Mer information om eventet kommer inom kort.